WuHan RedBird Biotech Co,Ltd.

Diverse hoogste kwaliteitssteroïden, half afgewerkte oliën, SARMs, andere farmaceutische grondstoffen.

Huis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenseksuele verhogingsingrediënten

CAS 167933 07 5 Versterkerssteroïden Flibanserin/Addyi voor Seksuele Wenswanorde

Certificaten
China WuHan RedBird Biotech Co,Ltd. certificaten
China WuHan RedBird Biotech Co,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
O.k. dank. Tot dusver kijkt alles welwillendheid is in contact. Nogmaals grote zaken waardeer ik het

—— Russell

ja natürlich IST-de darmvon euch.ich kaufe ja immer bei van matrijzenqualität euch.

—— Joachim

Dankt mijn broer het op de manier. is. Ben hier bij mijn huismaandag. Ja. Goedemorgen aan u. En ik werk om spoediger te doen.!

—— Terry

Ik ben online Chatten Nu

CAS 167933 07 5 Versterkerssteroïden Flibanserin/Addyi voor Seksuele Wenswanorde

CAS 167933 07 5 Enhancers Steroids Flibanserin / Addyi For Sexual Desire Disorder
CAS 167933 07 5 Enhancers Steroids Flibanserin / Addyi For Sexual Desire Disorder

Grote Afbeelding :  CAS 167933 07 5 Versterkerssteroïden Flibanserin/Addyi voor Seksuele Wenswanorde

Productdetails:

Merknaam: RedBird

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10grams
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: Folie zak
Levertijd: 3-7days na ontvangen betaling
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5000KG per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Flibanserin Alias: Addyi
CAS: 167933-07-5 Zuiverheid: 99%
Verschijning: wit poeder Gebruik: Het behandelen van Seksuele Wenswanorde
Hoog licht:

versterkerssteroïden

,

Mannelijk Verhogingspoeder

CAS 167933 07 5 Versterkerssteroïden Flibanserin/Addyi voor Seksuele Wenswanorde

 

Informatie
Productnaam: Flibanserin
Flibanserin Nr.: 167933-07-5
Flibanserin Moleculaire formule: C20H21F3N4O
Flibanserinmolecuulgewicht: 390.4
Flibanserininhoud: 98%
Flibanserinverpakking: 1KG/Bag
Flibanserinverschijning: Wit poeder
Flibanserinrang: Farmaceutische rang

Flibanserin (codenaam bimt-17; de voorgestelde handelsnaam Girosa) is drugbeing bestudeerd als niet hormonale behandeling voor wanorde pre-van de menopauze van de vrouwen de withhypoactive seksuele wens (HSDD).

Wat is Flibanserin?
Flibanserin is een nieuwe, niet hormonale drug die in klinische proeven voor de behandeling van HSDD in premenopausal en postmenopausal vrouwen is bestudeerd. De aanvraag aan FDA wordt ingediend is voor premenopausal vrouwen die. Flibanserin wordt verondersteld om aan zeer belangrijke neurotransmitters, of chemische producten, in de hersenen te werken die seksuele wens beïnvloeden. Specifieker, denkt men dat flibanserin een onevenwichtigheid van niveaus van deze neurotransmitters door dopamine en norepinephrine (zowel verantwoordelijk voor seksuele opwinding) en het verminderen serotonine verbetert (verantwoordelijk voor seksuele remming) te verhogen. In klinische studies, werd flibanserin voor zijn capaciteit geëvalueerd om de frequentie te verhogen van het tevredenstellen van seksuele gebeurtenissen, de intensiteit van seksuele wens voelen verhogen en de geassocieerde noodvrouwen verminderen van zijn verlies.

Wat na gebruik zal zijn
Een nieuwe die drug wordt ontworpen om seksuele wens in vrouwen op te voeren is controversieel voor wat en op door anderen ongeduldig gewacht, maar het wordt geraakt een potentieel ernstige winkelhaak. De drug voerde de wens van vrouwen niet op dan meer een placebo in twee klinische proeven. Food and Drug Administration postte de klinische proefresultaten vandaag op zijn website vooruit een commissievergadering op Vrijdag, wanneer een commissie van deskundigen zal stemmen om al dan niet om goedkeuring van de drug te adviseren genoemd flibanserin. (FDA volgt gewoonlijk de aanbevelingen van zijn deskundige panelen.) Hoewel er waren had een lichte verhoging van het aantal van seksueel het tevredenstellen van de gebruikers van gebeurtenissenflibanserin elke maand, het FDA-personeel dat de resultaten herzag zei de zogenaamde respons niet bijzonder dwingend „.“ is

CAS 167933 07 5 Versterkerssteroïden Flibanserin/Addyi voor Seksuele Wenswanorde 0

Flibanserin koopt Functie

Flibanserin kan direct op het seksuele gebied van de genoegencontrole van de vrouwelijke hersenen uitvoeren om vrouwelijk het Markeren libido te herstellen. Door het systeem van het afrodisiacumlichaam aan te passen, helpt Flibanserin om het evenwicht van seksuele eetlustafschaffing en opwindend mechanisme te herstellen en te leiden om gezonde seksuele prestaties te vormen. Het curatieve effect kan een paar later weken worden verkregen. Tegelijkertijd, heeft de vrouwelijke viagra ook bepaalde bijwerkingen. Één-achtste van geteste vrouwen leek duizeligheid, moeheid en slaperigheid.
Gelijkaardig aan kalmeringsmiddelen, Flibanserin de chemische producten van de hersenenafscheiding verbonden aan emoties en wensen zal beïnvloeden. In feite, werd het flibanserinpoeder voordien gebruikt als drug voor de behandeling van depressie alvorens het een geslachtsgeneeskunde wordt.

 

Flibanserin koopt Toepassing:

Flibanserin wordt gebruikt voor hypoactive seksuele wenswanorde onder vrouwen. Die die flibanserinrapport ontvangen een 0,5 verhoging vergeleken bij placebo in het aantal tijden zij „het tevredenstellen van seksuele gebeurtenissen“ hadden. In die op flibanserin 4,5 keer per maand nam het van 2,8 toe terwijl de vrouwen die placebo ontvangen ook een verhoging van „3,7 keer per maand het tevredenstellen van seksuele gebeurtenissen“ van 2,7 aan meldden. Het begin van het flibanserineffect werd gezien van de eerste timepoint gemeten na 4 weken van behandeling en gehandhaafd door de behandelingsperiode.

De doeltreffendheid van flibanserin werd geëvalueerd in 3 klinische proeven in drie stadia. Elk van de drie proeven had twee coprimaire eindpunten, voor het tevredenstellen van seksuele gebeurtenissen (SSEs) en andere voor seksuele wens. Elk van de 3 proeven had ook een secundair eindpunt dat nood met betrekking tot seksuele wens mat. Alle drie proeven toonden aan dat flibanserin een verhoging van het aantal van SSEs veroorzaakte en nood met betrekking tot seksuele wens verminderde. De eerste twee proeven gebruikten een elektronische agenda om seksuele wens te meten, en vonden geen verhoging. Deze twee proeven maten ook seksuele wens gebruikend de Vrouwelijke Seksuele Functieindex (FSFI) als secundair eindpunt, en een verhoging werd waargenomen gebruikend deze laatstgenoemde maatregel. FSFI werd gebruikt als coprimair eindpunt voor seksuele wens in de derde proef, en toonde statistisch opnieuw een aanzienlijke toename.

 

Flibanserin koopt Specificatie:

PRODUCTnaam Flibanserin
CAS nr. 167933-07-5 Hoeveelheid 540kgs
Opslag Opslag in een goed-gesloten en principevochtigheid
Punten van analyse Specificatie Resultaten
Beschrijving Wit om wit poeder in te delen Wit poeder
Identificatie HPLC Voldoet
Verwante substantie Totaal impurities≤2.0% 1.12%
Verlies bij het drogen ≤0.5% 0,33%
Residu op ontsteking ≤0.1% Voldoet
Heavy metal ≤20ppm Voldoet
Zuiverheid (HPLC) 98.5%~102.0% 99.05%
Conclusie Acoording met Eterprise-norm

 

CAS 167933 07 5 Versterkerssteroïden Flibanserin/Addyi voor Seksuele Wenswanorde 1

 

Ons voordeel:
1, verzenden wij slechts de HOOGSTE zuiverheidssteroïden, Peptides, de Onderzoekchemische producten & de Geneesmiddelen die in vele landen zoals Kazachstan, Polen, Hongarije, Paraguay, Uruguay, Brazilië, Rusland, Portugal, Letland, Zwitserland, IJsland, de Oekraïne, Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Peru, Zweden, Nieuw Zeeland, de Tsjechische Republiek, Litouwen, Ierland, Tunesië, Mexico, Griekenland, Puerto Rico, Servië, Finland, Italië, Estland, Thailand, Israël, de V.S., het UK, Canada, Australië zeer populair zijn
2, Onze prijzen zijn het beste wegens de kortingen die wij aan al onze kopers geven. Wij geven zeer goede kortingen wat onze prijzen in de markt opmerkelijk maakt.
3, de Echte en 100%-Waarborg op alle orden u plaatsen. Wij hebben het Beste u over online zult komen. Wij hebben adequate voorraad, en kunnen de levering binnen 24hours schikken wanneer het ontvangen van de betaling. Het volgen aantal snel na verzending worden geïnformeerd.
4, hebben wij de beste klantenservice en de uitstekende verzendingscapaciteit. Contacteer ons om een volledige lijst van onze producten en prijslijst te hebben.
5, naast ruwe steroid poeder en vloeistof, bieden wij hormoonoplossing en formule aan. Wij kunnen u onderwijzen hoe te om hormoonoplossing op de plaats te maken. Om het even welk bezoek aan ons laboratorium wordt ingestemd met.

Contactgegevens
WuHan RedBird Biotech Co,Ltd.

Contactpersoon: tommy

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)