WuHan RedBird Biotech Co,Ltd.

Diverse hoogste kwaliteitssteroïden, half afgewerkte oliën, SARMs, andere farmaceutische grondstoffen.

Huis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Anabole Steroïden van SARMS

Piperazine van de Steroïdendm 235 Sunifiram CAS 314728-85-3 van Nootropicssarms Anabole

Certificaten
China WuHan RedBird Biotech Co,Ltd. certificaten
China WuHan RedBird Biotech Co,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
O.k. dank. Tot dusver kijkt alles welwillendheid is in contact. Nogmaals grote zaken waardeer ik het

—— Russell

ja natürlich IST-de darmvon euch.ich kaufe ja immer bei van matrijzenqualität euch.

—— Joachim

Dankt mijn broer het op de manier. is. Ben hier bij mijn huismaandag. Ja. Goedemorgen aan u. En ik werk om spoediger te doen.!

—— Terry

Ik ben online Chatten Nu

Piperazine van de Steroïdendm 235 Sunifiram CAS 314728-85-3 van Nootropicssarms Anabole

Nootropics Sarms Anabolic Steroids DM 235 Sunifiram CAS 314728-85-3 Piperazine
Nootropics Sarms Anabolic Steroids DM 235 Sunifiram CAS 314728-85-3 Piperazine Nootropics Sarms Anabolic Steroids DM 235 Sunifiram CAS 314728-85-3 Piperazine

Grote Afbeelding :  Piperazine van de Steroïdendm 235 Sunifiram CAS 314728-85-3 van Nootropicssarms Anabole

Productdetails:

Merknaam: RedBird

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10grams
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: Folie zak
Levertijd: 3-7days na ontvangen betaling
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5000KG per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Sunifiram Alias: DM-235, Piperazine
CAS: 314728-85-3 Verschijning: wit poeder
Rang: Farmaceutische Rang Gebruik: geheugenverhoging
Hoog licht:

Het Ruwe Poeder van SARMS

,

sarms bodybuilding

Piperazine van de Steroïdendm 235 Sunifiram CAS 314728-85-3 van Nootropicssarms Anabole

 

Detail:

 

Andere naam: 1 (4-Benzoylpiperazin-1) propan-1-
CAS Nr.: 314728-85-3
Moleculaire Formule: C14H18N2O2
Opslag bij: Kamertemperatuur
Zuiverheid: 99%
Verschijning: Wit aan van wit poeder

Nootropics is een categorie van drugs die vaak als „Slimme Drugs.“ worden bedoeld Deze titel wordt verdiend
omdat deze drugs voordeel halen uit de gebieden van concentratieperiode, cognitions, rappel en globaal hebben opgeleverd
geheugenverhogingen die zijn geestelijke prestaties kunnen verbeteren. Sunifiram is één dergelijke drug. In tegenstelling tot
veel van de drugs die onder de rubriek van nootropics vallen zijn allen van de Racetam-familie behalve in
geval van Sunifiram. Sunifiram wordt bedoeld als ampakine omdat het zijn doeltreffendheid door bereikt
de stijgende band van de glycinereceptor.

Piperazine van de Steroïdendm 235 Sunifiram CAS 314728-85-3 van Nootropicssarms Anabole 0

 

Productfunctie:
1) Sunifiram is goed bij beter besluit - makend
2) Een grotere capaciteit om geheugen op korte termijn in geheugen op lange termijn om te zetten
3) Betere motorvaardigheden via verbeterde controle over spiersamentrekking
4) Sunifiram kan verbeterd geheugen en behoud van geleerde informatie en activiteiten

 

Dosering:
Sunifiram vereist een veel kleinere dosis dan racetams voor doeltreffendheid. Gebaseerd die op een combinatie gebruikersrapporten en informatie van dierlijke studies wordt bereikt, wordt een dosering van 5 tot 10 mg genomen een maximum van drie keer per dag typisch beschouwd zowel als veilig als efficiënt. Sunifiram wordt het best genomen sublingually voor maximumabsorptie.

 

Het stapelen:
Sunifiram kan met andere nootropics worden gestapeld, maar de gebruikers worden gewaarschuwd om zowel zorgvuldig als conservatief over sunifiramdosering in combinatie met andere machtige supplementen te zijn, in het bijzonder tot zij zeker zijn hoe zij aan sunifiram reageren.

Het stapelen voor verbeterde cognitieve gevolgen: Dit is misschien het gemeenschappelijkste type van sunifiramstapel en door sunifiram met één of meer van racetams zoals piracetam, oxiracetam, of Noopept in paren te rangschikken het best verwezenlijkt. Omdat racetams krachtig maak op de de cholineopslag van de hersenen trekken, is het belangrijk om een goede cholinebron zoals CDP choline, Alpha- GPC, of centrophenoxine aan dit type van stapel toe te voegen.

Het stapelen voor stemmingsverhoging: Aniracetam is gekend om goed met sunifiram voor stemmingsverhoging te stapelen. L-Theanine, die productie van dopamine verbetert, serotonine, en GABA en handelingen als glutamine reuptake inhibitor, stapelt ook goed met sunifiram. Sulbutiamine, die cholinergic versterkt, dopaminergic, en glutamatergic transmissie, is een andere goede toevoeging aan dit type van stapel. Zoals altijd wanneer een racetamsupplement wordt gebruikt, een goede cholinebron belangrijk allebei als versterker en is om hoofdpijnen en andere ongewenste bijwerkingen te verhinderen.

 

COA van Sunifiram:

Punten van Analyse Vereisten Resultaten
Verschijning Gebroken wit aan wit poeder Is in overeenstemming
Verlies bij het drogen ≤1.0% 0,6%
Heavy metal ≤10ppm Is in overeenstemming
Water ≤0.5% 0,3%
Zuiverheid (HPLC) ≥99% 99.47%
Residu op ingnition ≤0.3% 0,05%
Conclusie Het product is met binnenshuis Standaard in overeenstemming
Verpakking Pak in twee lagen plastic-zak.
Opslag Opslag in een goed-gesloten plaats met constante lage temperatuur en geen direct zonlicht.
Houdbaarheid 2 jaar wanneer behoorlijk opgeslagen.
 

 

Piperazine van de Steroïdendm 235 Sunifiram CAS 314728-85-3 van Nootropicssarms Anabole 1

Voordelen:

 

Verbetert Geheugen & Cognitieve Functie;

Verhoogde Waakzaamheid & Nadruk;

Vergemakkelijkt het Leren van Nieuwe Informatie.

 

Het leren en geheugen: Sunifiram is bewezen om als krachtige nootropic dienst te doen, leverend meetbare verbeteringen van het leren van snelheid, geheugenbehoud, en rappel. De dierlijke studies toonden aan dat sunifiram niet alleen de verbeterde prestaties in het learing van taken, het eigenlijk chemisch-veroorzaakte amnesie resersed.

Betere nadruk en motivatie: De Sunifiramgebruikers rapporteren vaak dat het hen beter nadruk en concentratie geeft en hun motivatie verbetert zowel geestelijke taken aanpakken en voltooien, en dierlijke studies neigen om dit te bevestigen.

Bezorgdheid en depressiebeheer: Hoewel de dierlijke studies suggereren niet dat sunifiram als kalmerend of bezorgdheid handelt rapporteert de verlichter, sommige gebruikers dat het deze gevolgen heeft.

Stemming en energiespanningsverhoger: Vele gebruikers rapporteren dat sunifiram hen meer energie en helderdere, over het algemeen gelukkigere vooruitzichten geeft.

Visuele/op waarneming gebaseerde verhoging: Terwijl de gebruikersrapporten van visuele en op waarneming gebaseerde verbeteringen verre van algemeen begrip zijn, zeggen vele mensen dat het nemen sunifiram hen helderdere vooruitzichten in een zeer letterlijke betekenis geeft, die licht maakt en stellen meer uitgesproken in de schaduw en trillendere kleuren.

Verhoogde geslachtsaandrijving: Een significant percentage gebruikers rapporteert dat sunifiram verschillende en merkbare afrodisiacumeigenschappen heeft, die hun rente in geslacht verhogen. Dit effect schijnt niet universeel te zijn en niet in dierlijke studies herhaald.

 

Sunifiram bevordert AMPA-receptoren (één van de drie belangrijke ondergroepen van glutamaatreceptoren, naast NDMA en kainate). AMPA-de receptoren zijn de oorzaak van hoeveel glutamaat in de hersenen wordt geproduceerd. Het glutamaat is een essentiële neurotransmitter in de hersenen, verantwoordelijk voor het meedelen van prikkelende transmissies, die verbindingen tussen synapsen vormen, en voor het regelen van de overleving van de hersenencel. Sunifiram beïnvloedt ook niveaus van neurotransmitteracetylcholine in de hersenen. De hogere niveaus van Acetylcholine verbeteren het denken, waarneming, waakzaamheid, het leren, geheugen en concentreren zich. Sunifiram werkt zeer zo ook aan andere racetams door veel van dezelfde receptoren enkel op verschillende manieren te bevorderen. Het primaire effect van het nemen van Sunifiram is stimulatie van AMPA-receptoren (vandaar waardeze drug een AMPAkine wordt beschouwd). In klinische proeven, zagen de patiënten gegeven de AMPA-antagonist NBQX en dan bepaalde Sunifiram verhoogde AMPA-receptoractiviteit. AMPA-de receptoren zijn de oorzaak van hoeveel glutamaat in de hersenen wordt geproduceerd. Het glutamaat is misschien de belangrijkste neurotransmitter in de hersenen, verantwoordelijk voor het meedelen van prikkelende transmissies, die verbindingen tussen synapsen vormen, en voor het regelen van de overleving van de hersenencel.

 

Dosering:

 

Sunifiram is ongelooflijk geconcentreerd vergeleken zelfs bij sterkste racetams zoals Pramiracetam. U zult positieve gevolgen aan een dosering zo klein zoals 4 mg merken hoewel vele mensen typisch tegelijkertijd tussen 5-8 mg nemen. Een Sunifiram-dosis 10 mg zal eerder een stimulanseffect veroorzaken gelijkend op Adderall.

 

Nemen van het doseren van 10 mg Sunifiram is niet giftig en waarschijnlijk om geen ernstige negatieve bijwerkingen te veroorzaken, nochtans kunt u verhoogd lichaamstemperatuur en zweet ervaren. U zou met een halve dosis van 3 mg voor uw eerste week slechts moeten beginnen of zo het nemen van dit nootropic ampakine en dan de dosering verhogen als u comfortabel voelt.

 

Onze Bedrijfvoordelen:

 

1, Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:

1) Norm: U.S norm
2) Alle Purity≥99.8%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.


2, snel en veilige levering
1) Het pakket kan binnen 8 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Tarief ≥99.8% van de douanepas
4) Wij verstrekken re-schipbeleid.
5) Wij hebben pakhuis in Australië, Canada en Engeland, hebben wij hopen van voorraad in het pakhuis, kunnen aan u direct van ons buitenlands pakhuis verschepen!
3, over de hele wereld hebben wij cliënten.
1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De eis van vergaderingsklanten is onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - de kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de prima dienst bereikt het vertrouwen en het lof van de klanten.

 

De verwante Lokale Verdovingsmiddelenproducten:

 
Benzocaine CAS: 94-09-7
Benzocainewaterstofchloride CAS: 23239-88-5
Tetracainewaterstofchloride CAS: 136-47-0
Procaine CAS: 59-46-1
Lidocaine CAS: 137-58-6
Dibucainewaterstofchloride CAS: 61-12-1
Prilocaine CAS: 721-50-6
Propitocainewaterstofchloride CAS: 1786-81-8
Proparacainewaterstofchloride CAS: 5875-06-9
Lidocaine waterstofchloride CAS: 73-78-9
Articaine waterstofchloride CAS: 23964-57-0
Levobupivacainewaterstofchloride CAS: 27262-48-2
Ropivacainewaterstofchloride CAS: 132112-35-7
Bupivacaine CAS: 2180-92-9
Bupivacaine waterstofchloride CAS: 14252-80-3
Tetracaine CAS: 94-24-6
Pramoxinewaterstofchloride CAS: 637-58-1
Procaine HCl CAS: 51-05-8

Contactgegevens
WuHan RedBird Biotech Co,Ltd.

Contactpersoon: tommy

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)